Rijschool J&A is sinds 2007 actief in het geven van rijlessen, in de omgeving Zaandam en Amsterdam. Wij zijn een innoverende rijschool die door de jaren heen, verschillende disciplines heeft weten te behalen zoals het vrachtwagen-rijbewijs, aanhanger-rijbewijs, motorrijbewijs, autorrijbewijs en brommerrijbewijs.

Het halen van je rijbewijs is een grote stap. Het is een kans om je grenzen te verleggen en onafhankelijk te worden. Daar zijn wij bij Rijschool J&A ons van bewust. Daarom hebben wij rijinstructeurs die gespecialiseerd zijn in het geven van rijlessen. Dat wil zeggen dat onze rijinstructeurs de juiste leermethode toepassen bij jouw rijstijl. Wij hanteren een leswijze die je zowel gestructureerd als verantwoord de weg op laat gaan, met oog op het rijbewijs. 

Of je nou 16, 18 of ouder bent. Kiezen voor de juiste rijschool is altijd moeilijk. Daarom bieden wij bij Rijschool J&A een proefles aan, zodat jij een kijkje kan nemen bij ons achter het stuur.

Heb je nog vragen? Er staat altijd een rijinstructeur klaar om je vragen te beantwoorden via Mail, telefoon of Whatsapp (06 25 09 70 70 of 06 50 44 50 04).

Rijschool J&A biedt pakketten aan tegen betaalbare tarieven. Op deze manier ben jij voordelig uit. Bekijk onze tarieven, pakketten en tijdelijke acties.

Rijschool J&A
ZAANDAM